Servicii Oferite

Servicii de reflexoterapie si bioenergie

Pregătește-te pentru o experiența totală de relaxare.

Reflexologia este actul fizic al aplicării presiunii asupra picioarelor, capului și mâinilor cu tehnici specifice degetului mare, degete și mâini. Se bazează pe un sistem de zone reflexogene care reflectă o imagine a corpului pe picioare și pe mâini și uneori, chiar pe urechi, cu premise că prin masarea lor, se produce o schimbare fizică a corpului.

Intrați și relaxați-vă, simtiti-va confortabil, deoarece picioarele dvs. sunt pe mainile unui reflexoterapeut cu o experienta de peste 16 ani. Bucurați-vă de liniste și o atmosfera relaxantă, iar reflexoterapeutul va lucra în zona dvs. de confort.

Reflexoterapia poate, de asemenea, ajuta la ameliorarea stresului, a anxietății și a tensiunii în întregul corp. Scopul este să vă simțiți relaxați și să aveți o experiență reconfortantă și memorabilă.

50 minute de reflexoterapie

Sedinta clasică concepută pentru a vă relaxa corpul și mintea. Această sesiune de stimulare folosește tehnici tradiționale de atingere și presiune pe talpi și vă va ajuta să vă relaxați întregul corp. Perfect oricând!

O sedinta si jumatate de reflexoterapie

Relaxați-vă cu o sesiune de reflexologie extinsă, care vă va topi stresul și vă va creea o stare de bine in intregul corp. Răsfățați-vă cu această experiență profund relaxantă, prin care va veti simti revitalizati.

Sedinta dubla de reflexoterapie

Pregătește-te să fugi într-un loc de liniște și relaxare totală pentru o sesiune de lux dubla! Rasfata-te!

Pentru rezultate mai eficiente fiecare sedinta de reflexoterapie se combina cu bioenergie